Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Despre Noi

Clinica stomatologica Prodentcare este localizata intr-o zona usor accesibila (zona Trafic greu, Liberty Plaza- sector 5 ) si beneficiaza de un program NON-STOP.
Clinica noastra din sectorul 5 este localizata intr-o zona usor accesibila - zona Trafic greu, Liberty Plaza, Mc'Donalds trafic greu, vis-a-vis de Electromagnetica, Hiperclinica Hipocrat, Clinica veterinara dr. Titus - se ajunge usor atat cu mijloacele de transport in comun (tramvai 32,1,23,8; autobuz 117,173),cat si cu autoturismul personal (intersectia Trafic Greu).
Clinica este dotata cu cele mai moderne echipamente dentare si radiologice.
Trebuie retinut ca , clinica noastra beneficiaza in permanenta de radiologie dentara, precum si de personal calificat si instruit corespunzator normelor CNCAN.
De asemenea trebuie retinut ca, clinica noastra se afla la dispozitia dv. NON STOP, existand o linie de garda destinata urgentelor, cu medic de garda in permanenta.
ProDent Care este locul unde noi incercam in fiecare secunda sa va eliberam de durerea dentara, sa va ajutam sa va depasiti propriile limite in ceea ce priveste frica de dentist si astfel sa va ajutam sa zambiti.
La noi veti gasi o echipa tanara, dar bine pregatita, care intr-un mediu reconfortant si familiar va v-a ajuta sa gasiti o solutie la problemele dv.de sanatate dentara.
Nu uitati, noi cei de la ProDent Care credem in zambetul dv.

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS